преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вини Пол вероятно е получил „масивен сърдечен удар“

Той почина на двайсет и втори юни на петдесет и четири годишна възраст

Публикувано на 25 Юни 2018
Вини Пол вероятно е получил „масивен сърдечен удар“

Бившият барабанист на Pantera Вини Пол вероятно е получил „масивен сърдечен удар“.

Това твърдят източници на Las Vegas Review-Journal. Легендарният метъл музикант почина в съня си в петък (двайсет и втори юни) в дома си в Лос Анджелис. Вини Пол беше едва на петдесет и четири годишна възраст.

Все още не е обявена официалната причина за смъртта му. След като това се случи, тялото му ще бъде откарано в родния му щат Тексас, където ще бъде погребан между майка си и брат си.

„Това е такъв шок, защото той беше толкова развълнуван от завършването на новия албум (на Hellyeah) и от това да тръгнем отново на път“, сподели вокалистът Франки Перез, дългогодишен приятел на Вини Пол. „Все още се опитвам да го осмисля“.

Foo Fighters пуснаха съобщение след тъжната вест: „Ти вдънхови всички нас, не само с твоята музика, но и с твоята любов и приемане. Ти си един на милион и ще липсваш…“

Ларс Улрих от Metallica благодари на своя приятел „за всички добри времена“ – „Твоето невероятно гостоприемство и топло усещане беше заразително и вдъхновяващо…За още един шот Crown Royal и следващо ниво еър хокей по пътя! Почивай в мир, братко. Много любов“.

Китаристът на Korn Брайън „Хед“ Уелч сподели, че бившият барабанист на Pantera „определено е бил най-сърдечната легенда“, която той е срещал някога.

„Музикалният свят е напълно разтърсен от твърде много преждевременна смърт през последните няколко години. Ужасяващо е“, написа Уелч.

„Вегас никога няма да бъде същия без теб, нито Далас. Метълът няма да бъде същият без теб“, написаха Avenged Sevenfold. Бяхме късметлии да се срещнем с някои от нашите идоли и да ги наречем приятели. Ти беше един от най-великите за всички времена и един страхотен приятел“.

Ключови думи: