преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Видеообръщение от Count Raven към българските фенове

Информация за билетите и още една потвърдена банда за DOOM OVER SOFIA 2017

Публикувано на 24 Юли 2017
Видеообръщение от Count Raven към българските фенове

Следвайки духа на Count Raven - легендарната банда от Швеция, която ще оглави DOOM OVER SOFIA 2017, няма как да не видим името на Obsidian Sea като повече от подходящо за плаката на събитието. След като шведите лично одобриха участието на българската група на фестивала, с нескрит трепет потвърждаваме присъединяването на родните дуумаджии към концерта.

Групата работи по нов материал, който планира да завърши до края на годината. От него на концерта на 23 септември в Live & Loud публиката ще има шанса да чуе 4 нови песни, заедно с по-стари композиции в един дълъг сет.

Obsidian Sea имат вече осемгодишна история в създаването на музика на обречеността. Освен множеството концерти у нас, групата е излизала на сцена в Гърция и Сърбия, като има зад гърба си два издадени албума. Първият „Between Two Deserts“ е издаден от руската компания Solitude Productions през 2012 г., а вторият – и засега последен - „Dreams, Illusions, Obsessions“ от 2015 г. привлича вниманието на американския лейбъл Nuclear War Now!, който го преиздава на плоча през миналата година.

Obsidian Sea са: Божидар - барабани; Делян - бас; Антон - китара и вокал. Можете да се запознаете с музиката им тук: https://obsidian-sea.bandcamp.com/

В същото време искаме да споделим с вас специално приятелско видеообръщение от самите Count Raven към българската публика, заснето преди броени дни в репетиционната на групата в Стокхолм (вижте го по-долу).

И не на последно място ви информираме, че билетите за DOOM OVER SOFIA са в продажба от днес - понеделник 24 юли. Цената им е 39 лв. и могат да бъдат закупени онлайн в системата на eTcketsMall https://www.eticketsmall.com/ или на касата на билетопродавача в магазин ЯКО (гр. София, ул. „Граф Игнатиев“ 43).

В деня на концерта пропуските за вход ще струват 45 лв.

Следете събитието за още новини.

Doom or be doomed!

Ключови думи: