преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

VELIAN ще открият концерта на WARREL DANE

Летящ старт за новосформираната група, която ще се представи с 40-минутен авторски сет

Публикувано на 30 Октомври 2015
VELIAN ще открият концерта на WARREL DANE

Следващата седмица е концертът на WARREL DANE в столичния клуб RockIT по повод честването на 15-ата годишнина от издаването на албума „Dead Heart in A Dead World“ на Nevermore. Вече можем да съобщим, че VELIAN ще добавят завършеност на това събитие, присъединявайки се като официален съпорт на  емблематичния баритон от обичаните  NEVERMORE и SANCTUARY.

VELIAN e нова метъл банда сформирана от Иван Иванов - вокали, Антонио Митов - бас, Дилян Недев - китари, Велизар Болчев – ударни и Васил Симеонов – китари, добре познати музиканти сред интересуващите се от случващото се на ъндърграунд сцената у нас, участвали в известни на българските фенове групи като Wartime, Progression и Fanagoria.

Стила на групата е смес от пауър метъл и мелодичен дет метъл, подправена с щипка готически романтизъм. Момчетата работят здраво по представянето на първото EP на групата, което се очаква да излезе в началото на следващата година и ще бъде представено с няколко концерта у нас и Европа.

Билети за бутиковото шоу се  разпространяват онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

До деня на събитието цената на билетите  ще е 35 лева, а в случай на налични в деня на шоуто, както и на място в клуба, билетите ще са на цена от 40 лева. Местата са ограничени!

Ключови думи: