преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вече е официално - Lordi в България през март.

      Концертът на Lordi в България ще бъде на 6 март 2009г.

Публикувано на 23 Декември 2008
Вече е официално - Lordi в България през март.
      Концертът на Lordi в България ще бъде на 6 март 2009г. в зала Христо Ботев, София,  съобщиха организаторите от АРТ БГ.

     Бандата, победител в конкурса Евровизия през 2006г. идва, за да представи на живо пред българска публика новия си албум "Deadache",излязъл точно за Вси Светии тази година. В него, както и вмултиплатинения предишен албум на групата "The Arockalypse", отновозвучи мелодичен рок и метъл, който този път е значително по - суров ибезкомпромисен.  

      С единственото по рода си, заредено с енергия шоу на живо, което обединява театралността на класическите филми на ужасите и рокендрола в едно, финландските чудовища Lordi знаят много добре как да очароват феновете си. За новия албум ,,Deadache" ще видим Lordi с изцяло променена визия - те ще излязат на сцената с чисто нови костюми и нови маски.

       Действащите лица, които ще ни въвлекат в това невероятно зрелище са Amen, The Unstoppable Mummy  (Свирепата мумия), Awa, The Vampire Countess (Графинята-вампир), Ox, The Hellbul (Адският бик), Kita, The Alien Manbeast (Извънземното чудовище в човешки образ) и разбира се самият Mr. Lordi, основен чудовищен елемент в групата.

       Билетите за шоуто на Lordi вече са в продажба на касата на НДК и в мрежата на Eventim на цена от 30 лв за първите 300 билета. След това ценните пропуски ще струват 40 лв и в деня на концерта - 45 лв. За най-големите феновете са подготвени множество промоционални изненади. 
Ключови думи: