преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

В неделя е концертът на полската дуум метъл група DOPELORD

Шоуто е в столичния клуб Mixtape 5

Публикувано на 22 Февруари 2018
В неделя е концертът на полската дуум метъл група DOPELORD

Тази неделя, на 25 февруари, в столичния клуб Mixtape 5, полската стоунър дуум метъл бригада DOPELORD ще направи своя дебют пред българска публика.  Поляците ще бъдат подгрявани от българското дуум трио OBSIDIAN SEA.

Вратите на клуба ще бъдат отворени в 20:00 часа, а неделният ритуал ще започне точно в 21:00 ч. с Obsidian Sea. Dopelord започват точно в 22:00 ч.

Билети се продават в мрежата на www.bilet.bg. Предварителната цена на билетите е 15 лв., а в деня на концерта и на място ще са по 20 лв. 70% от билетите са изкупени, като има голяма вероятност концертът да се разпродаде напълно.

Dopelord са стоунър/дум банда от Полша. Дебютният им албум 'Magic Rites' излиза през 2012, следван от 'Black Arts, Riff Worship & Weed Cult' през 2014. Поляците най-много обичат да правят турнета, да пушат и да репетират. Основното им вдъхновение е от старите филми, музиката на 70-те и вълшебните билки, a току-що изкараха третия си албум - 'Children Of The Haze'. Препоръчителен концерт за феновете на Sleep, Electric Wizard, Black Sabbath & Pentagram.

Очакват ни тежки, тлъсти рифове, метъл, стоунър, сайк и много тъмна атмосфера…

Ключови думи: