преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Уникален влак за концерта на AC/DC в Белград !

   Уникален влак за концерта на AC/DC в Белград потегля ексклузивно от Централна гара в София! KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN e само за истинските фенове на рока! Билети ще се продават в Z-Rock!   Единствен по рода си влак - KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, пълен с фенове на AC/DC от България, ще потегли от София на 26-ти май, когато е концерта на гръмотевичната банда в Белград.

Публикувано на 16 Февруари 2009
Уникален влак за концерта на AC/DC в Белград !
   Уникален влак за концерта на AC/DC в Белград потегля ексклузивно от Централна гара в София! KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN e само за истинските фенове на рока! Билети ще се продават в Z-Rock!

   Единствен по рода си влак - KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, пълен с фенове на AC/DC от България, ще потегли от София на 26-ти май, когато е концерта на гръмотевичната банда в Белград. Уникалната възможност за българския фен е предоставена от най-запаления метъл кмет - г-н Цонко Цонев и Община Каварна. 30-те вагона на KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN потеглят рано сутринта на 26-май, с единствена спирка и заветна точка - Белград. В цената на удоволствието да се срещнеш с AC/DC е включен: билет за влака в двете посоки (София-Белград-София), транспорт от гарата до страдион Партизан и обратно, билет за самия концерт на AC/DC в Белград на 26-ти май 2009г.

   Билетите за KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се продават само в ПАКЕТ. Цените са:
Терен пред сцената: 250лв.
Терен - в средата: 195лв.
Терен - в задната част: 170лв.
Задни трибуни: 215лв.

Пакетните билети се пускат в продажба от  19.02.09г в 09:00 часа.

   Местата, на които ще се продават билетите са: в офиса на радио Z-Rock в София, ул. Янко Сакъзов 3 (само между 9 и 17:30 часа), в офиса на Туристическа агенция Лидия Турс (гр.София, ул.Хан Аспарух 22) и в Община Каварна (гр.Каварна, ул.Добротица 50).

Внимание: ще се продават максимум по 4 билета на човек!

       И още една важна подробност:  всеки закупил си билет (независимо от пакетната цена), трябва да притежава собствен валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до м.януари на 2010г. Лица под 18 годишна възраст, които желаят да пътуват с KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

     KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN ще се състои от три композиции с по десет вагона, в които в продължение на шест часа ще цари истинска рок атмосфера. Самият влак също ще изглежда подобаващо - обещават от Община Каварна. Рок идолите AC/DC ще бъдат само на около 400км. от София и съвсем естествено, организаторите на шоуто им в Белград - Komuna със съдействието на Balkan Entertainment Company, отпускат известен брой билети за България. Една от петте най-продавани банди в света за всички времена, с милиони фенове по света ще зарадва и българските си фенове с BLACK ICE TOUR на 26-май 2009г. KAVARNA ROCK' N ROLL TRAIN безспорно е най-добрата възможност, на най-достъпните цени за шоуто, за това - не изпускайте влака!
Ключови думи: