преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Унгарците Subscribe - съпорт на Soulfly в София!

    Унгарците Subscribe - http://www.myspace.com/subscribe - ще бъдат третата група, която ще се включи към концерта на Soulfly в София.

Публикувано на 25 Февруари 2009
Унгарците Subscribe - съпорт на Soulfly в София!
    Унгарците Subscribe - http://www.myspace.com/subscribe - ще бъдат третата група, която ще се включи към концерта на Soulfly в София. Сравнително младата хардкор/метъл банда е една от най-обещаващите местни групи, а през 2007 успява да грабне Fonogram Award - най-голяматаа музикална награда в своята страна.

     Популярността им идва от честите участия на фестивали като големият всепризнат Сигет в Унгария, и множество подобни събития в Германия, Австрия и Румъния. Няколко пъти са били подгряващи на Deftones, Clawfinger, Pro-pain. През 2006-та в Унгария и Румъния Subscribe бяха инициатори на серия от трибюти, посветени на тогава несъществуващите Rage Against The Machine.

    Subscribe имат два издадени студийни албума "Sanity Has Left The Building" (2004) и "Stuck Progress to Moon" (2007), както и Live DVD, също през 2007-ма. Стилът им е енергичен - смесица между ню-метъл и алтърнатив, с редуване на речетативи и тежки и мелодични вокали, комбинирани с впечатляващото сценично присъствие и атрактивната визия на музикантите.

    С привличането на четвърта група събитието на 15-ти Март в столичната зала Универсиада придобива фестивален облик. За удобство на публиката, скоро ще бъде оповестена точната програма и продължителност на сетовете на всички групи. Artery и Subscribe пристигат у нас по инициатива на Строежа, а групата на Ричи Кавалера - Incite, е избрана като съпорт по време на цялото европейско турне на Soulfly.

    Междувременно организаторите от "Строежа" съобщиха, че промоционалните билети за концерта на Soulfly вече са изчерпани. Само десетина дни след началото на продажбите първите 500 билета бяха изкупени. Пропуските, които в момента се разпространяват, са на цена от 35 лв. и могат да бъдат закупени в цялата страна в мрежата на Ticketsream.bg.
Ключови думи: