преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Уикеда отново с брас!

    Уикеда вече са официално в петчленен състав.

Публикувано на 15 Февруари 2009
Уикеда отново с брас!
    Уикеда вече са официално в петчленен състав. Групата привлече тромбонист към състава си и вече е отново с брас звучене. Новото попълнение е Боян Маринов, на 23 години, завършил Музикалната академия.

     Преди две години една от най-популярните български групи претърпя сериозна метаморфоза, когато замени брас секцията си с клавирист в лицето на Ясен Обретенов. В този състав Уикеда направиха стилово завръщане към първите си албуми с повече мелодични инструментали и иронични текстове. Създадоха песните "Полу", "Шести юни", "Тинтява 6", "Сузи" и в момента работят по оформянето на съдържанието на напълно нов албум.

    През последната година Уикеда направиха няколко концертни участия с брас секция, изградена изцяло от гост-музиканти. Най-запонящото се от тях бе на фестивала Spirit Of Burgas, където бандата събра над 2000 души. Сега вече групата е с твърдото присъствие на тромбонист като неделима част от състава.

    През месец март клуб Строежа ще се намеси в програмата на Уикеда като инициира два концерта с тяхно участие в София и Бургас!
Ключови думи: