преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Удо Диркшнайдер обещава най-доброто от Accept и всички хитове на U.D.O. в Новогодишната нощ!

Сигнал също ще свирят в Каварна за празника! Емблематичният Удо Диркшнайдер, вокалист и основател на легендарните U.

Публикувано на 24 Ноември 2008
Удо Диркшнайдер обещава най-доброто от Accept и всички хитове на U.D.O. в Новогодишната нощ!
Сигнал също ще свирят в Каварна за празника!
Емблематичният Удо Диркшнайдер, вокалист и основател на легендарните U.D.O. и Accept се закани в типичния си стил, че ще "стъпче" феновете в Каварна. Бандата, която ще посрещне Нова година в родната Рок столица, ще забие най -доброто от репертоара на двете групи, както и избрани парчета от последния, четиринадесети албум на U.D.O. - Mastercutor.

Певецът, който открито заяви възмущението си от предавания като "Биг брадър" и мръсните политици, сподели, че именно Буш го е вдъхновил за едно от парчетата в последния албум. Непокорният Удо се обяви чрез песните си против дрогата и сексуалното насилие, като ги нарече "все неща, които са част от мутацията на света, в който за съжаление живеем".

За концерта в Каварна, членовете на бандата ще пристигнат от три различни точки на Европа. Удо Диркшнайдер ще пътува от Дюселдорф с по-голямaта част от екипа. Китаристът Игор Джианола и барабанистът Франческо Джовино ще пътуват от Милано. Дълъг път ще измине и Фити Вийнхолд, който идва чак от Ибиза и със сигурност ще привнесе екзотична нотка в баса в Новогодишната нощ. Интересното е, че освен като басист, този път той се изявява и в ролята на продуцент на албума Mastercutor.

На 31-ви декември в Каварна, ще чуем и видим и иконите на българския рок - група Сигнал, които тази година честват 30 години на сцената. Вечните им хитове ще изпратят старата и посрещнат новата година - там, където тя настъпва най-рано, най-шумно и запомнящо се. От Община Каварна и Жокер медиа напомнят, че и този път по традиция достъпът до площада ще бъде свободен.
Ключови думи: