преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

U2 ще направят турне през 2015 година

Боно обяви, че групата ще свири повече на закрито

Публикувано на 29 Септември 2014
U2 ще направят турне през 2015 година

U2 обявиха, че ще направят турне в подкрепа на новия си албум „Songs Of Innocence“ през 2015 година. Последното голямо турне на групата беше от 2009 до 2011 година (U2 360° Tour). Тогава бандата направи 110 концерта на стадиони и на открито по света, а поводът беше албумът им „No Line On The Horizon“ (2009 година).

Боно коментира плановете за турне през следващата година пред Absolute Radio: „Ще направим турне. Ще започнем през следващата година. Ще опитаме да свирим в O2 в Лондон и подобни места, повече на закрито, отколкото на открито този път, но ще видим къде турнето ще ни отведе.“

U2 и Apple „подариха“ албума на 500 милиона потребители на iTunes през миналия месец. Последваха оплаквания от неконвенционалния начин на издаване на албума, а Apple дори пуснаха специален инструмент, който позволява на потребителите да премахнат „Songs Of Innocence“ от техните устройства с едно натискане на бутона.

Боно каза още, че турнето коства доста на бандата, но си струва, когато песните им са хубави.

„…всички имаме семейства. Потърсихме 11 основателни причини, за да излезем от вкъщи и ги получихме. Имаме 11 страхотни песни“, заяви той.

Ключови думи: