преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

U2 преиздават "The Unforgettable fire"

   Наближава 25-годишнината от излизането на класическия албум на U2 "The Unforgettable fire".

Публикувано на 15 Септември 2009
U2 преиздават
   Наближава 25-годишнината от излизането на класическия албум на U2 "The Unforgettable fire". Групата смята да отпразнува годишнината с четири различни нови издания на албума, които ще съдържат Б-страни, алтернативни версии и неиздавани досега песни. Едно от парчетата, които не са виждали бял свят до момента е "Disappearing Act", известно още като "White City" - песен, чието начало е поставено през 1983г. от Брайън Ино и Даниел Ланоа. Работата по "Disappearing Act" е била завършена едва наскоро.

   Новата версия на "The Unforgettable Fire" е ремастерирана от Ди Едж. На 27 октомври феновете ще могат да попълнят колекцията си с винилова плоча, стандартна ремастерирана версия на диск, делукс двойна версия с книжка от 36 страници, както и супер делукс бокссет, включващ две CD-та, книга с 56 страници, снимки и DVD с клипове, концертни изпълнения и репортажи за правенето на албума.

   Така U2 продължават практиката да ремастерират и преиздават първите си албуми. През 2007 се появи разширено издание на "The Joshua Tree", а 2008 беше ред на "War", "Boy" и "October" да се появят в луксозни формати.
Ключови думи: