преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

U2 изненадващо представиха новия си албум „Songs Of Innocence”

Бандата го пусна за свободен даунлоуд през iTunes

Публикувано на 10 Септември 2014
U2 изненадващо представиха новия си албум „Songs Of Innocence”

Една от най-големите рок банди в света - U2 - представи изненадващо новия си албум (около чието бъдеще се спекулираше дълго време). „Songs Of Innocence” беше обявен с пускането на iPhone 6 и беше пуснат за безплатен даунлоуд в iTunes.

 

Групата анонсира LP-то си в Калифорния, след като изпълни първия сингъл „The Miracle (of Joey Ramone)”. „Songs Of Innocence” ще е достъпен само през Apple до 13 октомври.

 

Боно коментира пред Rolling Stone – „Искахме да направим много личен албум. Да си изясним защо искаме да сме в банда, взаимоотношенията в групата, нашите приятелства, нашите любоми, нашето семейство. Целият албум е за първите пътешествия – географски, духовно, сексуално. И това е трудно. Но ние стигнахме там.”

 

„Songs Of Innocence” е първият албум за групата от „No Line On The Horizon” от 2009 година. Той е продуциран от Danger Mouse, Flood, Пол Епуърт и Райън Тедър.

Дискът включва трибют към The Clash – „This Is Where You Can Reach Me Now”, както и песен за майката на Боно – „Iris (Hold Me Close)” – която е починала, когато той е бил на 14 години.

 

Фронтменът на U2 каза още – „Има последователност в текстовете, която смятам за уникална сред албумите на групата. Не исках да е концептуален албум, но песните да идват от едно място...”

 

Ето и списъка с песни в албума „Songs Of Innocence”:

 

The Miracle (of Joey Ramone)

Every Breaking Wave

California (There Is No End To Love)

Song For Someone

Iris (Hold Me Close)

Volcano

Raised By Wolves

Cedarwood Road

Sleep Like A Baby Tonight

This Is Where You Can Read Me Now

Troubles

Ключови думи: