преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Турнето на The Black Crowes е отложено за 2021-а година

То трябваше да се състои това лято и да отбележи 30-ата годишнина от издаването на дебютния им албум

Публикувано на 22 Май 2020
Турнето на The Black Crowes е отложено за 2021-а година

The Black Crowes отлагат за догодина турнето си, с което щяха да отбележат трийсетата годишнина от издаването на дебютния си албум „Shake Your Money Maker“ /1990-а/. Турнето, с което бандата отново трябваше да се събере заедно, трябваше да се състои това лято, а началото беше насрочено за седемнайсети юни в Остин. 

Сега официално турнето се отлага за следващата година заради пандемията от коронавирус, поразила света.

Закупилите билети ще могат да ги използват за новите дати, а бандата сподели, че повече информация ще бъде споделена скоро на сайта им - www.theblackcrowes.com.

Новият състав на The Black Crowes изпълни два концерта през ноември – в Западен Холивуд, Калифорния и Ню Йорк. Към братята Крис и Рич Робинсън се присъединиха китаристът Айзая Мичъл от Earthless, бившият басист на Tedeschi Trucks Band Тим Лефебвър и членовете на Once And Future Band – Джоуъл Робиноу /кийборд/ и Радж Оджа /барабани/.

Крис и Рич Робинсън коментираха наскоро, че не бързат да влязат обратно в студиото, за да направят нов албум на The Black Crowes, въпреки че имат идеи и желание да направят такъв в някакъв бъдещ момент. 

Ключови думи: