преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тони Айоми за Финалното турне с Black Sabbath: „Аз, всъщност, не мога да го правя повече“

Китаристът увери, че това наистина ще е последното турне на Sabbath

Публикувано на 07 Септември 2015
Тони Айоми за Финалното турне с Black Sabbath: „Аз, всъщност, не мога да го правя повече“

Китаристът Тони Айоми увери, че обявеното Финално турне на Black Sabbath е наистина последно. Той подчерта, че битката му с рака продължава да оказва влияние на тялото му.

„Аз, всъщност, не мога да го правя повече. Тялото ми няма да поеме още много“, обясни той пред „Birmingham Mail“. „Цялото това пътуване покрай турнетата на Sabbath започва да взима все по-висока такса. Затова правим последното си турне, за да се сбогуваме. И това определено е краят. Няма да го правим повече.“

Айоми допълни, че когато си правил това 50 години, идва време, в което трябва да теглиш чертата. „Беше страхотно, но е време да спрем. Не ме разбирайте погрешно – аз продължавам да обичам концертите. Но пътуването и изтощението, което върви с това, са проблемът.

Да, ние може да летим в лукс, да отсядаме в най-добрите хотели, да се возим в най-удобните лимузини, но въпреки това има физическа цена за турнетата.“

Тони Айоми беше диагностициран с лимфома през 2012 година. Въпреки ремисията, той продължава да си прави кръвни тестове редовно. 

Ключови думи: