преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тома ще забива преди Def Leppard и Whitesnake!

  Победителят във втория Music Idol - Тома, ще стане част от Tuborg Green Fest!!! На 4 юли (петък) младият рокаджия ще се качи на сцената на стадион Академик, за да подгрее феновете за уникалния концерт на Whitesnake и Def Leppard.

Публикувано на 26 Юни 2008
 Тома ще забива преди Def Leppard и Whitesnake!
  Победителят във втория Music Idol - Тома, ще стане част от Tuborg Green Fest!!! На 4 юли (петък) младият рокаджия ще се качи на сцената на стадион Академик, за да подгрее феновете за уникалния концерт на Whitesnake и Def Leppard. Две от най-великите британски банди за всички времена ще свирят за първи път на една сцена, което прави датата абсолютно задължителна.
  Тома спечели сърцата на всички рок фенове у нас с невероятните си изпълнения в шоуто и принадлежността си към рок общността.
  Ето какво каза Тома, веднага след като научи разбиващата новина, че е поканен за това смазващо участие: ,,Е, направо не е истина! Не мога да повярвам още, че ще забия пред две толкова величествени банди! Искам да кажа, че това е повече от яко! Дръжте се, фенове! На 4-ти юли ще се разбием истински!"
   Тома ще направи сет около половин час непосредствено преди своите идоли. Ще му помагат известните български музиканти Калин Петров - клавир, Димитър Митев (Дънди) - барабани, Петър Главанов - китара, Георги Янев - китара, Мартин Дойкин - бас, а феновете ще чуят изпълнения на супер яки парчета на групи като AC/DC и Judas Priest.  
Ключови думи: