преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тома на живо в Sofia Live Club

   Веднага след като заби на една сцена с тексаските рокери ZZ TOP  на столичния стадион "Академик" на 21 октомври и след първия си гиг в Пловдив на 23 октомври, рок идолът на България се готви за нов смазващ клубен лайв.

Публикувано на 29 Октомври 2009
Тома на живо в Sofia Live Club
   Веднага след като заби на една сцена с тексаските рокери ZZ TOP  на столичния стадион "Академик" на 21 октомври и след първия си гиг в Пловдив на 23 октомври, рок идолът на България се готви за нов смазващ клубен лайв. Концертът ще се състои в Sofia Live Club на 7 ноември, където Тома за първи път ще представи новата си група и в столичен клуб.

   Момчетата ще забият на живо авторски репертоар от дебютния албум на ТОМА ,,Герой", издаден след победата му в Мюзик Айдъл от Вирджиния Рекърдс, включително хит синглите ,,Герой", ,,Няма място в теб", както и предстоящия трети сингъл от албума - ,,Джентълмени" (в оригинал с участието на Дичо). Рокаджиите ще забият още и брутални рок кавъри на парчета като Come Together на Aerosmith, Word Up на Gun, Gets Me Through (Ozzy), Smooth Criminal (Michael Jackson) и още много в сет от час и половина. В Sofia Live Club Тома ще представи няколко китари, измежду които бутиковото му "Indie", уникална китара, произведена в Англия и също толкова уникален ,,Schecter", направен в Щатите.

   ,,Ужасно се радвам, че ще застана на тази сцена. Това е един истински музикален клуб с повече от перфектно озвучаване. Сериозен клуб за сериозни банди! Ще ви разпорим от рок!!!" - кани се Тома.
   
   Рок героят предвожда новата си банда с членове  Емо - бас (eкс PIF, Saint Electrics),  Ninyo - барабани (екс-Tornado, дългогодишен студиен музикант, завършил мастъркласа на Милчо Левиев в НБУ и главно изявявал се зад граница) и Ванката - китара (eкс-Aura, Еuroforia, Solaris студент 4-та година тон-режисура в НБУ, добре познат на столичните групари).

   На място в клуба ще има щанд, от който феновете ще могат да си купят албума ,,Герой", както и автограф от любимеца си.

   В момента Тома и бандата му подготвят нови парчета, които ще могат да бъдат чути и в Angel's Heart, София на 5 декември и в Мармалад, Пловдив на 10 декември.

Ключови думи: