преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тома има нов сингъл и клип!

   Победителят от Мюзик Айдъл 2 - Тома - засне клип към новия си сингъл, "Няма място в теб".

Публикувано на 25 Март 2009
Тома има нов сингъл и клип!
   Победителят от Мюзик Айдъл 2 - Тома - засне клип към новия си сингъл, "Няма място в теб". Въпреки, че точно преди снимките на клипа Тома се контузи в приятелски футболен мач, рок идолът непоколебимо застана пред камерата на Александър Моллов.

   Талантливият режисьор, оператор и фотограф Моллов реши, че ще вкара рокера в 3D действителност - съвсем в стилистиката и на самото парче, смазваща модерна рок балада за търсенето на невъзможната любов.

   В ,,Няма място в теб", по текст на Руши Видинлиев, героят преследва и се среща с любовта си в неясни пространства и светове, но това не означава, че между тях не избухва електрошокова страст! Във видеото Тома и модел от агенция Визаж разиграват изкусителна еротична сцена, от която много заслужили рок звезди биха се изчервили. За целта красавицата е  облечена само в...бодиарт!

   За стайлинга на Тома се погрижи Маргарита от Totally Erected.

   Ето какво каза и самият Тома за новия си сингъл:

   ,,Това беше най-първото парче от албума ми, което записах. С него влязох в студио. Така че ми е много специално. Убийствена балада, както сами чувате. Много модерен звук, а Жоро Янев отново направи уникален аранжимент. Рушка, благодаря за текста - отначало не го разбирах, ама после се светнах и всичко си дойде на мястото. Сега животът е съвсем различен, всички сме във виртуалното пространство и то е в нас. Общуваме по нови начини, всеки ден си измисляме нови светове. Но винаги търсим любовта. И здравата музика. Общо взето това е посланието ми. Обичайте се и слушайте рооооооооооок!"

   Сингълът ,,Няма място в теб" тръгва от днес в радио ефира, а съвсем новото видео към него се очаква до десетина дни.

   Албумът на Тома ,,Герой" е на музикалния пазар от Вирджиния Рекърдс с медийната сила на Z-Rock. 
Ключови думи: