преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Том Арая и Леми Килмистър ще участват в най-шумния ням филм в света

Мрачната приказка „Gutterdämmerung“ е дело на Bjorn Tagemose

Публикувано на 04 Август 2015
Том Арая и Леми Килмистър ще участват в най-шумния ням филм в света

Предстоящата мрачна и шумна приказка „Gutterdämmerung“ е нова рокендрол филмова концепция, родена в съзнанието на белгийско-шведския визуален артист Bjorn Tagemose.

„Gutterdämmerung“ е отчасти рок шоу, отчасти киноизживяване, което включва някои от най-големите рок икони в историята. Грейс Джоунс, Иги Поп, Хенри Ролинс, Том Арая от Slayer, Джеси Хюз от Eagles Of Death Metal и Леми Килмистър от Motörhead са сред първите обявени участници. Предстои да научим и нова порция легендарни имена, които ще се включат в проекта.

Леми Килмистър ще играе „полудял генерал“, който е начело на „бронирана конница“. Том Арая ще е „мистериозен посланик на мрака“, който ще „носи светлината...с наистина примитивно представяне“.

Филмът е предимно ням, но вместо самотно пиано (както е в класическите холивудски продукции от 20-те години на миналия век), ще слушаме експлодиращ рокендрол, съчетан със специални ефекти. Представете си оглушителна рокендрол версия на популярното шоу Secret Cinema (в него се разиграват на живо сюжети от известни филми, обикновено в изоставени сгради или фабрики).

Филмът-спектакъл ще е на турне с лайв банда в края на 2015 и началото на 2016 година.

Ключови думи: