преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Титаните на прогресив метъла от Dream Theater са готови с новия си албум

„Distance over Time“ излиза на 22-и февруари чрез Вирджиния Рекърдс/Sony Music

Публикувано на 08 Февруари 2019
Титаните на прогресив метъла от Dream Theater са готови с новия си албум

„Distance over Time“ e името на предстоящия 14-и студиен албум на титаните на прогресив метъла - бандата Dream Theater. Премиерата на албума е на 22/02, а у нас „Distance over Time” се издава от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.

Това е първият студиен проект на Dream Theater за новия им лейбъл InsideOutMusic (Century Media/Sony Music). Графичната визия е дело на дългогодишния сътрудник на групата Hugh Syme, работил още за Rush, Iron Maiden и Stone Sour.

Световното турне на Dream Theater в подкрепа на новия проект и в чест на 20-годишнината от излизането на петия им студиен албум, „Metropolis Pt. 2: Scenes from a Memory (1999)“, минава и през България. Групата ще направи концерт в София на 03/07 в зала 1 на НДК. Билети за събитието можете да откриете тук: https://bit.ly/2H2M1II
„Distance over Time“ е наличен за предварителни поръчки в онлайн магазина www.musicmall.bg в следните формати на физически носител: CD стандартна версия, Special CD Edition Digipak, двойно винил издание (2-Vinyl) и двойно винил издание с компактдиск (CD + 2-Vinyl).

Ключови думи: