преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Tides From Nebula пристигат през октомври за концерт в клуб Live & Loud в София

Полската прогресив/пост-рок/пост-метъл банда ще подкрепи четвъртия си студиен албум

Публикувано на 16 Юни 2016
Tides From Nebula пристигат през октомври за концерт в клуб Live & Loud в София

Tides From Nebula определено е най-популярната полска инструментална прогресив пост-рок /пост-метъл група с голям международен опит.  През последните осем години те издават албуми и постоянно са на турнета. След издаването на три студийни албума и представянето на 500+ концерта по целия свят, настъпи моментът за албум №4 - „Safehaven“. Ето и няколко думи от TFN:

„Това ще бъде 4-ият албум и сме изключително щастливи, че можем да го споделим с почитателите си. В миналото сме работили с именити продуценти, които ни научиха на толкова много неща, че този път се почувствахме готови сами да се нагърбим с тази функция. Творческият процес  протече плавно и спонтанно, подобно на този при дебютния ни албум. Убедени сме, че ще чуете всичко това. Честност, тъмнина, познания и енергия.“

100 броя билети са в продажба в мрежата на ETicketsMall и онлайн наWWW.LIVEANDLOUD.NET на цена 15 лв., а в деня на събитието ще се продават само на входа на клуба, но на по-висока цена. Бройката им е ограничена и препоръчваме да се подсигурите навреме.

Скоро ще има и още информация за събитието.

Ключови думи: