преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Tiamat се присъединяват към Sofia Metal Fest

Бандата ще свири за първи път в България

Публикувано на 15 Януари 2016
Tiamat се присъединяват към Sofia Metal Fest

Първото шоу от новата история на готик метъл легендите Tiamat  у нас ще бъде не къде да е, а точно на Sofia Metal Fest 2016. Групата ще свири за първи път в София и точно както KREATOR, PARADISE LOST, POWERWOLF и FINNTROLL ще излезе на сцената за ексклузивно участие. Започнали своето развитие като блек метъл група, а по-късно превърнали се в дуум и готик легенда, Tiamat очаквано поддържат големия интерес на феновете от региона. Затова и очаквайте специален концертен репертоар с гарантирано шоу.

Sofia Metal Fest 2016 ще се състои на 9 и 10 април 2016 г. в столичната зала „Универсиада“. Събитието е от типа "фестивал на закрито"(Indoor fest), което ще позволи на феновете да се насладят на концертите на любимите си групи при най-добро осветление и озвучаване без значение от часа на провеждане. В съчетание с функционалността на мястото, освен разнородни и разностилови групи, събитието ще предложи и забавления, които са нетипични за този формат, но характерни за фестивалите на открито. Организатор на събитието - BGTSC.

София, 2 дни, 10 групи, ексклузивни концерти, ограничен брой билети!

„Сваляйте нашите албуми безплатно, но не забравяйте да идвате на концертите ни! Ако ни цените, ние винаги ще съществуваме заради вас!“ - Johan Edlund, TIAMAT

Билетите се  продават в мрежата на Eventim в цялата страна, Сърбия и Румъния.

До 31 март цената на билетите ще е 120 лева. От 1 април до 10 април те ще струват 140 лева. Билета за възрастова категория от 7 до 14 годишна възраст (включително) ще бъде с 50% по-евтин, а децата до 7 години ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с с пълнолетен придружител и попълнена  от него декларация! Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ  билет! Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст, трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Ключови думи: