преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Thin Lizzy опровергаха слуховете за турнето си.

  Организаторите на концерта на Thin Lizzy - София Мюзик Ентърпрайсис, разпространиха официално съобщение от мениджмънта на групата, което не оставя никакво съмнение относно предстоящите концерти:,,Противно на разпространените слухове, Thin Lizzy ще осъществят обявеното си есенно турне в Европа.

Публикувано на 23 Септември 2008
Thin Lizzy опровергаха слуховете за турнето си.
  Организаторите на концерта на Thin Lizzy - София Мюзик Ентърпрайсис, разпространиха официално съобщение от мениджмънта на групата, което не оставя никакво съмнение относно предстоящите концерти:

,,Противно на разпространените слухове, Thin Lizzy ще осъществят обявеното си есенно турне в Европа. Членовете на групата се извиняват на всички свои предани фенове за недоразуменията и неудобствата, които тези слухове причиниха. Бандата очаква с нетърпение да посети Европа и да се срещне с всички свои стари и нови фенове.

С поздрав!
Thin Lizzy"

   Thin Lizzy идват у нас в състав Джон Сайкс (вокал, китара), Томи Олдридж (барабани), Скот Горъм (китара) и Франческо ДиКозмо (бас). Музикантите ще пристигнат в София няколко дни преди концерта си на 3-ти октомври и ще използват дните преди шоуто за почивка и време да разгледат София. Организаторите от
   Билети за шоуто на Thin Lizzy могат да бъдат закупени на цени от 20 до 50 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро и неговите партньори в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg.

Ключови думи: