преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Stone Roses биха се събрали само "за пари"

   Бившият фронтмен на британците The Stone Roses Иън Браун заяви, че не изключва възможността групата да се събере отново.

Публикувано на 02 Септември 2009
The Stone Roses биха се събрали само
   Бившият фронтмен на британците The Stone Roses Иън Браун заяви, че не изключва възможността групата да се събере отново. Във всичко това обаче има голямо НО - ,,Можем да направим реюниън само ако съм останал без пукната пара и ми се налага да прося милостиня по улиците", категоричен е Иън. Той е известен с критиките си към събиращите се напоследък групи. Неотдавна в интервю за NME музикантът заяви, че за възкресение на The Stone Roses може да се говори само ако товва е свързано с пари. ,,Ако ме видите да прося, не се учудвайте ако на следващия ден обявя, че групата отново е заедно. - каза Браун - Направихме група, за да променим света, а не за да станем милионери".

   Въпреки всичко, култовият британец призна, че не слага всички реюниъни под един знаменател. ,,Много се зарадвах, когато Sex Pistols се събраха. И не за друго, а защото те всъщност никога не са получавали пари за музиката си. По същата причина се радвам и на събирането на The Specials, те са в същата категория", обясни той.

Соловата кариера на Иън Браун за момента върви повече от добре. Съвсем скоро - през септември - на пазара ще се появи шестият му самостоятелен албум - My Way. Браун представи част от новата си продукция на фестивалите в Лийдс и в Рединг.

Ключови думи: