преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Revenge Project ще подгряват Abbath

Една от най-забележителните български банди ще открие концерта на Abbath в София

Публикувано на 18 Януари 2016
The Revenge Project ще подгряват Abbath

The Revenge Project ще открият концерта на Abbath, който ще се състои следващия вторник в София. Датата е 26 януари, а мястото е столичният клуб Mixtape5 от 19.30 часа.

„Шоуто е ексклузивно, едно от малкото специално организирани в региона и точно преди началото на световното турне на новата формация. Освен композиции от излизащия на 22 януари първи и едноименен албум на Abbath ще чуем и композиции, писани от фронтмена на групата за предишната му група Immortal“, съобщават организаторите.  

„The Revenge Project e една от най- емблематични дет метъл групи в България. Създадени са през 2000 година в град Бургас по-скоро като страничен проект на музиканти, известни с работата си в някои от нашумелите по онова време метъл банди Kartzer, Necromancer, Diabolism и Korozy. Дебют на групата е демото „No Chance To See The Sun Again" излязло през 2002 заедно с видеото към парчето „Anger To Dwell”. На 27.02.2004 година The Revenge Project e единствената подгряваща група на концерта на германските траш-титани SODOM в София, включили именно този концерт в своето DVD „Lords Of Depravity“. Оттук нататък следват съвместни изяви на една сцена с групи като VADER, CATAMENIA, DESTRUCTION, PAUL DI'ANNO (ex-Iron Maiden), RAGE. Участия на престижния юбилеен концерт 20 ГОДИНИ NUCLEAR BLAST, където групата свири заедно с AGATHODAIMON, BENEDICTION, EDGUY и други. Бандата свири и на SPIRIT OF BURGAS, когато специални гости на феста са SISTERS OF MERCY и CRADLE OF FILTH. The Revenge Project  участват и на сръбския фестивал EXIT.

Междувременно групата издава и албумите „The Dawn Of Nothingness"(2005), „Through Blood and Ashes"(2008), „The Neverending”(2012). През 2015 година бандата достигна и свири на финала на първото издание на Wacken Open Air Metal Battle Bulgaria. В края на същата година излезе и последната им дългосвиреща творба „Figment Paradise”.

Предстои ни да видим едни от най-очакваните музиканти с една от най-обичаните български банди! \\mm//

Билети за шоуто се продават онлайн и в мрежата на EVENTIM в цялата страна.

*Клубът не работи с резервации

**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe

***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

В момента ABBATH се състои от Abbath Doom Occulta (с истинско име Olve Eikemo), басиста KING (с истинско име Tom Cato Visnes, познат ни от GORGOROTH и GOD SEED) и барабаниста Gabe Seeber от THE KENNEDY VEIL.

Предстои оповестяването на още подробности.

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!“ 

Ключови думи: