преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Rasmus си водят Кърли!

The Rasmus ще разтърсят столичната зала Универсиада на 12-ти февруари.

Публикувано на 22 Декември 2008
The Rasmus си водят Кърли!
The Rasmus ще разтърсят столичната зала Универсиада на 12-ти февруари. Новината от лагера на финландците е, че групата пристига у нас заедно с нашумялата млада певица Кърли. Тя съпровожда The Rasmus по време на цялото им европейско турне и ще бъде подгряващ артист и на концерта им в София.

  Кърли е едно от най-хитовите млади имена на съвременната музикална сцена. Тя е на 21 години и е родена в Естония, но през последните няколко години живее и работи в Ню Йорк. Музиката на Кърли е интересна комбинация между поп, рок и нежни мелодични вокали. Преди броени месеци излезе дебютният албум на младата певица - ,,Love Is Dead".  

     Европейското турне на The Rasmus - ,,Black Roses Tour 2009" - част от което е концерът им в София, стартира на 22 януари от Стокхолм и ще приключи на 4 април с концерт в Австрия. Най-новият сингъл на групата ,,Justify" излезе премиерно преди броени дни.

     Билети за концерта на 12 февруари могат да бъдат закупени на ценa от 30 лева от касите на Тикетпро в цялата тсрана, билетен център НДК и онлайн на www.ticketpro.bg 
Ключови думи: