преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Rasmus пристигат у нас в деня на концерта, но без Кърли.

  До концерта на финландците The Rasmus в София остават броени дни! Групата ще стъпи на българска територия рано сутринта в деня на концерта.

Публикувано на 10 Февруари 2009
The Rasmus пристигат у нас в деня на концерта, но без Кърли.
  До концерта на финландците The Rasmus в София остават броени дни! Групата ще стъпи на българска територия рано сутринта в деня на концерта. Музикантите пристигат у нас от Скопие с личния си автобус, с който пътуват по време на настоящото си турне. The Rasmus идват в София заедно с екип от 12 човека.

     Нашумелите финландци ще свирят у нас на 12 февруари (четвъртък) в столичната зала Универсиада. 12 февруари е и датата на кулминацията в играта на Z-Rock и София Мюзик Ентърпрайсис. Трима от отговорилите на дневните въпроси, свързани с The Rasmus, ще спечелят уникалната възможност да се срещнат на живо с групата преди концерта.

     За съжаление, поради неотложни звукозаписни ангажименти, естонската певица Кърли няма да придружава The Rasmus по време на турнето. Преди броени дни тя влезе в студио, за да запише нов сингъл и да заснеме клип към парчето си ,,Fragile". Кърли отказа всички 32 дати от турнето на финландците, за които предварително беше обявено, че ще участва.  

      Заради натоварения си график, музикантите от The Rasmus ще останат в България броени часове. Веднага след концерта си в зала Универсиада, те заминават за Истанбул, където е следващата спирка от турнето им.  

     За краткия си престой у нас, групата е пожелала в менюто за вечеря да бъдат включени специалитети от тайландската и средиземноморска кухня, различни видове кисело мляко, пресни плодове и качествено испанско вино. Музикантите са любопитни да опитат и традиционнии български ястия.  

     The Rasmus се очакват да се качат на сцената в зала Универсиада около 20ч. в състав: Лаури Юльонен (вокал), Паули Рантасалми (китара), Ееро Хейнонен (бас) и Аки Хакала (барабани). Концертът им ще продължи почти два часа, по време на които групата ще изпълни парчета от най-новия си албум ,,Black Roses" и някои от най-силните си хитове, които българската публика очаква да чуе на живо - "Livin'In A World Without You", "In The Shadows", "F-f-f-falling" и много други.  

     Билети за концерта на The Rasmus в София все още могат да бъдат закупени на цена от 30 лева от билетен център НДК, касите на Тикетпро в цялата страна и онлайн на www.ticketpro.bg. В деня на концерта цената на билетите ще бъде 40 лева. 
Ключови думи: