преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Pomorians идват за три концерта в България!

     Проектът The Pomorians, движен от фронтмена на Артерия Янко Бреков и китариста Красимир Керкинов-Кемала, ще има три концерта през януари в София, Пловдив и Стара Загора.

Публикувано на 21 Декември 2008
The Pomorians идват за три концерта в България!
     Проектът The Pomorians, движен от фронтмена на Артерия Янко Бреков и китариста Красимир Керкинов-Кемала, ще има три концерта през януари в София, Пловдив и Стара Загора. Това ще е първа изява в България за групата, създадена през 2007г. в Амстердам.

     Първият концерт ще се състои на 24-ти януари (събота) в пловдиския клуб "Петното". На 25-ти, The Pomorians ще се отправят към клуб "Jam" в Стара Загора, а на 26-ти е шоуто в клуб "Строежа" - София.

      За първите си концерти в България, The Pomorians ще загърбят обичайното си акустичното звучене и ще се появят в четиричленен състав. Към Янко и Кемала на баса ще се присъедини Николай Хубенов - Хуби от Артерия, а барабанист ще бъде Васил Вутев, известен още като Васето от Пиромания. Репертоарът също ще претърпи промени, като на мястото на етно парчетата, разширеният състав на The Pomorians ще изпълнява песни на Артерия, особено от първите два албума, в които участие тогава взима и Красимир Керкинов - Кемала. От групата обещават още и парчета като "Control", "Electricity", "Me And You", "Take It From Me".

        Билетите за шоуто на The Pomorians в София са в продажба от събота в мрежата на Ticketstream.bg, както и на място в клуб Строежа. Тяхната цена е 10 лв. на предварителна продажба и 15 лв. в деня на концерта, като ще бъде отпусната ограничена бройка от 300 билета.

       Продажбата на билети за двата последователни концерта на The Pomorians в Пловдив и Стара Загора ще се осъществява само на място в деня на събитието - съответно в клуб "Петното" на 24-ти Януари на цена от 10 лв. и в клуб "Jam" на 25-ти, където входът ще струва 5 лв.
Ключови думи: