преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Doors - От другата страна

   Новата книга за The Doors, ,,От другата страна", е дело на изтъкнатия рок биограф Джери Хопкинс и Дани Шугърман, който споделя голяма част от пътя на DOORS.

Публикувано на 11 Декември 2009
The Doors - От другата страна
   Новата книга за The Doors, ,,От другата страна", е дело на изтъкнатия рок биограф Джери Хопкинс и Дани Шугърман, който споделя голяма част от пътя на DOORS. Отнела 7 години събиране на информация - работа на двама души, чиято съпричастност и близост с Джим ги подготвят по уникален начин да преразкажат тази модерна трагедия, тя е в основата на разтърсващия филм за THE DOORS на Оливър Стоун, който ги обезсмърти и запозна следващите поколения с тяхната идеология и творчество.

   Приживе Морисън е сравняван с ангел, наричан дявол и почти всичко по средата. Днес животът му все още ни очарова и удивява, а неговата музика и стихове хвърлят мост над поколенията. Джим Морисън прави онова, към което всички истински творци се стремят и - когато са наистина добри - постигат. Той ни събужда от летаргията на предначертаните ни пътища и рутинни животи, връща ни съзнанието и ни кара да мислим. Провиква се: ,,Отворете всички врати! Минете през която ви харесва!"

   Всичко това плюс 70 фотографии, пълната дискография на The Doors, преводи на някои от най-известните песни на групата и текста на L.A.Woman собственоръчно написан от Джим.

   ,,Да кажем, че просто изпробвах границите на реалността. Любопитно ми беше да видя какво ще се случи.Това беше всичко: просто любопитство."
Джим Морисън
Ключови думи: