преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Cranberries издават финалния албум „In The End“ през април

Осмият и последен студиен албум на групата включва единайсет песни

Публикувано на 16 Януари 2019
The Cranberries издават финалния албум „In The End“ през април

Трийсет години след създаването си в Лимърик, The Cranberries са на път да издадат своя осми и последен студиен албум „In The End“. Дискът съдържа единайсет песни и ще се появи на двайсет и шести април.

Продуцент на албума е Стивън Стрийт, а „In The End“ излиза след смъртта на вокалистката Долорес О`Риордан, която почина неочаквано на петнайсети януари миналата година.

The Cranberries показаха обложката към предстоящия албум (изображението към новината) и споделиха първия сингъл „All Over Now“. Можете да чуете песента по-долу.

Бандата, известна с вече класическите хитови „Zombie“, „Linger“, „Dreams“ и много други, е продала над четиридесет милиона албума по света в кариерата си.

Създаването на „In The End“ започва още през май 2017-а, когато групата е на турне. До зимата на същата година, Долорес и Ноел Хогън са написали и направили демо версии на единайсет песни, които в крайна сметка оформят албума.

Албумът е едно силно сбогуване от страна на бандата с нейните фенове, както и отдаване на почит към паметта на Долорес О`Риордан, а най-вече и една страхотна колекция от песни.

Ето и списъка с песни в „In The End“:

01. All Over Now

02. Lost

03. Wake Me When It's Over

04. A Place I Know

05. Catch Me If You Can

06. Got It

07. Illusion

08. Crazy Heart

09. Summer Song

10. The Pressure

11. In The End

Ключови думи: