преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Barbarones и диджейски съпорт за Анимационерите

Сетове на Bassquit и Shakermaker подгряват концерта на култовата банда

Публикувано на 18 Октомври 2012
The Barbarones и диджейски съпорт за Анимационерите

Aнимационерите обявиха съпорт изпълнителите за концерта си на 9-ти ноември. Това е първата изява на живо за Гурко и компания след близо две години, като в групата вече е и бас-китаристката на Моби - Светлана Василева.

Вечерта в клуб “Mixtape 5” ще започне с ди джей сет на Bassquit. Зад псевдонима стои Владо Ковачев, 1/3 член на The Reunions и съосновател на колективизационната бригада World Wide Wool. Недигиталните му прояви като първопричина, приятелски съпорт и случайно минаващ включват, но не изключително, Cigaretta, Lovers of the Bomb, Fyeld, No Way 2 Pain, Agressor и разни други. Има издадено EP, посветено на две будапещенски улици и свръзващия ги площад.

Вторият ди джей сет ще бъде на Shakermaker, основоположник на брит-поп движението у нас. Познат е от многобройните си тематични партита в различни клубове в страната. Самият той ще гостува и на афтър-парти, което ще се случи в клуб Строежа веднага след края на концерта в Микстейп.

Малко преди началото на концерта на Анимационерите, на сцената ще излязат The Barbarones - четирима другари, които съчиняват, изпълняват и записват чудесен микс от инди, алтернатив, фънки и груви музика, която разтанцува. „People & Bricks” (2011) е дебютният албум на бандата, а през септември тази година излезе и EP-то „The Final Word/Jumping over the Tracks”.

Ето и програмата по часове:
19:30 - Отваряне
20:00 - Bassquit (The Reunions, Cigaretta, World Wide Wool) - Live Act
20:45 - Shakermaker DJ Set (Britspotting DJ Team)
21:30 - The Barbarones - Live
22:15 - Анимационерите - Live
 
After-party - клуб Строежа.

Ключови думи: