преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Testament ще направят концерт в София на осемнайсети юни!

Траш метъл легендите се завръщат в България

Публикувано на 22 Декември 2018
Testament ще направят концерт в София на осемнайсети юни!

Една от най-влиятелните групи в траш метъла ще направи концерт в София на 18 юни в зала Универсиада. Testament са на обиколка в Европа през лятото на 2019 г., като шоуто им у нас ще има големия плюс да е самостоятелно с дълъг и пълен, а не фестивален, сет.

След излизането на последния засега албум на групата „Brotherhood of the Snake“ (Nuclear Blast, 2016), тя има интензивна концертна програма, която я държи в отлична форма. Този високо оценен от медии и фенове албум е в основата на списъка с песни, който американците изпълняват по време на концертите си през последните две години, наред с вечните си класики.

„Brotherhood of the Snake“, за който Kerrang! дават 4 от възможни 5 точки; Blabbermouth.net пък 9,5 от 10 и Rock Hard гласуват с 8 от 10 точки е наситен с тежки рифове агресивен траш метъл, който те рита право в лицето.

Бандата пристига в състав: Chuck Billy-вокали, Eric Peterson-китара, Alex Skolnick-китара, Gene Hoglan-барабани, Steve Di Giorgio-бас. Всички те са емблематични фигури в света на метъл музиката, всеки от тях е музикант от световна класа - виртуоз на инструмента си. Наистина зашеметяващ състав, който няма да позволи отсъствия и извинителни бележки дори на тези от вас, които вече са гледали Testament на живо по света и у нас.

Билети: “Ранно Пиле” на цени от 50/55лв. ( в посочената цена не е включена таксата за издаване) може да намерите само и единствено в магазин Яко /ул. Граф Игнатиев 43/ до края на месец декември.
Онлайн Билети на цени от 55/60лв (в посочената цена не са включени банкови, картови и посреднически такси за издаване) диреткно и само от:
http://bit.ly/Testament2019 или на tickets.paysera.com (нужно е да изпишете името TESTAMENT в полето за търсене на събитието в системата)

Ключови думи: