преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тази вечер в Часът на различния избор

Cold War Kids, Elbow и Yo La Tengo

Публикувано на 17 Август 2015
Тази вечер в Часът на различния избор

Cold War Kids пуснаха през пролетта на винил изданието „Five Quick Cuts”. То се състои от неиздавани бонус парчета и нов аранжимент на инструменталното „Portugeuse Bend”. Ще слушаме музика от американската инди рок банда в Часът на различния избор довечера.

Elbow издадоха EP-то „Lost Worker Bee“ през юли. То се състои от четири песни - заглавното парче, „And It Snowed“, „Roll Call“ и „Usually Bright“. Краси Москов ще ни представи музиката от това издание, за което фронтменът Гай Гарви заяви – „Elbow са замесени в различни соло проекти и сътрудничества в следващите месеци, така че почувствахме, че трябва да дадем „нещо“ на феновете, докато чакат следващия албум...Винаги сме обичали EP формата, та не бих се учудил ако скоро излезе и още някое EP“.

Гарви сподели също, че всички песни от изданието са вдъхновени от Манчестър. „Манчестърският символ от стотици години е пчелата-работник, а водещият сингъл е за това да намериш любов, когато си далеч от дома...“

Ще слушаме и музика от групата Yo La Tengo . Тяхното ново произведение се нарича „Stuff Like That There” и излиза официално на 28 август. Интересно е, че рокаджиите правят кавъри на собствени парчета. Наистина оригинален начин да посрещнеш своята 30-годишнина. 

Ключови думи: