преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тази вечер е концертът на метъл титаните Slayer и Anthrax в София

Вратите на Зимния дворец на спорта ще бъдат отворени в 18 и 30

Публикувано на 31 Май 2016
Тази вечер е концертът на метъл титаните Slayer и Anthrax в София

Тази вечер е дългоочакваният концерт на метъл титаните Slayer и Anthrax! Любимците на поколения метъл фенове ще забият в Зимния дворец на спорта, а вратите ще бъдат отворени от 18 и 30.

Anthrax ще поставят начало на метъл събитието на годината малко преди 20,00 ч. За близо час те ще ни представят песни от най-новия си албум „For All Kings“, както и най-големите си хитове. Очакванията са Том Арая и компания да се качат на сцената около 21,00 ч., като шоуто им ще продължи поне час и половина.

Slayer са създадени през 1981 година и са една от най-влиятелните траш метъл групи в света. Бандата е номинирана многократно за най-престижната награда в музикаланата индустрия "Грами",  а през 2007 година печели статуетката за песента "Eyes Of The Insane".

През 2008 музикантите печелят второ "Грами" за сингъла  "Final Six". Slayer издадоха в края на миналата година своя 12-ти студиен албум "Repentless", който ще представят довечера пред българската публика. Членовете на бандата описват най-новия си диск като агресивен, мрачен, бърз, и признават още, че записите за него са били голямо предизвикателство за тях. Освен песни от него, на концерта им в София ще се насладим на всички големи хитове на Slayer.

Anthrax също са създадени през 1981 г. Бандата се събира в Ню Йорк, а оттогава до днес групата е в състав Джой Беладона (вокали), Франк Бело (бас), Чарли Бенанте (барабани), Джонатан Донейс (китара) и Скот Иън (китара).

Също като Slayer, Anthrax са многократно номинирани за наградите "Грами". Последната им номинация е за най-добър метъл албум през 2011 г. за "Worship Music". Най-новият им албум "For All Kings" е посветен на всички значими личности, допринесли за успеха на музикантите, които днес са едни от най-популярните имена на световната метъл сцена. Довечера ще слушаме на живо песни от 11-ия им студиен албум, както и много любими хитове на бандата!

Очакваме ви! 

Ключови думи: