преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Таря разкри работното заглавие на новия си албум.

    "What Lies Beneath" е работното заглавие на втория соло албум  на Таря Турунен.

Публикувано на 02 Февруари 2009
Таря разкри работното заглавие на новия си албум.
    "What Lies Beneath" е работното заглавие на втория соло албум  на Таря Турунен. Бившата певица на Nightwish очаква да завърши студийната си творба преди края на годината.

    "Избрах заглавието на "My Winter Storm" още в началото, и това ми помогна да създам концепцията на албума. Реших да действам по същия начин и с новия албум, така че потърсих вдъхновяващо заглавие, и всички песни са по един или друг начин свързани с него".

    Песните в новия албум имат по-зряло, диво и емоционално звучене - "Звучат повече като мен", казва Таря, и добавя: "Най-голямата разлика в правенето на този албум е, че ще си дам времето, което ми трябва, докато песните приемат вида, който ми харесва. Без значение колко дълго ще отнеме, искам албумът да е перфектен за мен. Без бързане, без напрежение".

    Междувременно първият соло албум на Таря беше преиздаден в началото на януари. "Разширеното специално издание" съдържа два диска и 32 песни - целият албум "My Winter Storm" плюс нови парчета и бонус диск с изпълнения на живо. 
Ключови думи: