преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

System of a Down имат нови песни, но не и съгласие как да продължат напред

Това сподели фронтменът Серж Танкян

Публикувано на 21 Декември 2017
System of a Down имат нови песни, но не и съгласие как да продължат напред

Серж Танкян, фронтменът на System of a Down, сподели в ново интервю, че групата му има нова музика, но членовете й не са постигнали съгласие как да продължат напред.

System of a Down се събраха отново преди време и освен концертите, феновете очакваха нова музика. Сега Танкян заяви, че има нов музикален материал: „Направихме опит да запишем албум. Осъдихме го, пуснахме песните, които всеки предлага, но все още не сме постигнали съгласие как да направим нещата така, че да продължим напред“.

„Когато хората виждат, че няма албум, те допускат най-лошото за вътрешните отношения в бандата“, допълни Танкян. „Но истината е, че ние сме всъщност още по-добри приятели – поне е така за мен. Но понякога издаването на албум и творческият процес, идеята как това да се случи, е различен в главите на четирима души и не винаги се получава. С турнетата е лесно, защото имаме всички тези песни. Забавляваш се, тръгваш на турне и това е“.

Вокалистът на System of a Down каза още, че е написал няколко рок парчета и все още се опитва да реши какво да прави с тях. Един от вариантите пред него е и да ги издаде в EP. Серж Танкян обяви също, че не иска да отделя няколко години за създаване на албум, интервюта, турнета и маркетинг – за целия процес около един запис, защото иска да прекарва време със семейството си. 

Ключови думи: