преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Съпругата на Джонатан Дейвис от Korn е починала на 39-годишна възраст

Девън и Джонатан Дейвис са живели разделени. Твърди се, че тя е имала сериозни проблеми с употребата на наркотици.

Публикувано на 20 Август 2018
Съпругата на Джонатан Дейвис от Korn е починала на 39-годишна възраст

Девън Дейвис, съпругата на Джонатан Дейвис от Korn, е починала на 39-годишна възраст в петък. Представител на семейството излезе с изявление: “Семейство Дейвис е съкрушено от опустошителната загуба на Девън Дейвис. Молим ви да уважите тяхното лично пространство и да им позволите да страдат необезпокоявани.

Благодарим ви за любовта, разбираните и молитвите в тези трудни времена”.

Девън и Джонатан Дейвис сключиха брак през 2004-а година и имат две деца - Пайрът и Зепелин.

Джонатан Дейвис подаде документи за развод през октомври 2016-а година, цитирайки като причина “непреодолими различия”. Той е подал и молба за ограничителна заповед по-рано в петък. Съдията е уважил искането на фронтмена на Korn, а ограничителната заповед е включвала и това Девън да има контакти с кучето на семейството - Кейос.

В декларацията пред съда Джонатан заявява, че Девън е замесена с наркотици, които е употребявала повече от 20 години. Той твърди още, че употребата на наркотици от нейна страна носи емоционален стрес на децата му. Джонатан Дейвис казва още, че съпругата му е била в рехабилитационен център шест пъти и имала гадже - наркодилър, който бил припаднал на дивана в нейната дневна, когато довел децата да видят майка си.


Ключови думи: