преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Съоснователят на Eagles Ранди Майснер е настанен в психиатрично заведение

Той е заплашил да се самоубие след смъртта на съпругата си

Публикувано на 09 Март 2016
Съоснователят на Eagles Ранди Майснер е настанен в психиатрично заведение

Съоснователят на Eagles Ранди Майснер е прекарал 70-ия си рожден ден в психиатрично заведение във вторник, след като е заплашил да се самоубие. Това стана, след като съпругата му се простреля смъртоносно при инцидент в дома на двойката в Калифорния в неделя.

„The New York Daily News“ съобщи, че Майснер е хоспитализиран часове след смъртта на втората му съпруга – Лана. Тя почина след единичен изстрел, докато е премествала пушка от килера.

Полицията съобщи, че Ранди Майснер е бил в друга част на къщата, когато оръжието е гръмнало.

Басистът е задържан за 72-часово наблюдение, като мярката изтича тази вечер, но може да бъде удължена с още две седмици.

Прокурорът Трой Мартин заяви, че Майснер е заплашвал да се самоубие. „Той беше съкрушен. Не мога да си представя какво би било за него да се върне отново в къщата“.

Ранди Майснер беше диагностициран преди време с биполярно разстройство, заплашвал е да убие хора с автомат Калашников, има опит за самоубийство с хапчета, докато е бил в болница през миналата година.

Басистът е съосновател на легендарните Eagles с Глен Фрей, Дон Хенли и Бърни Лийдън през 1971 година. Той напуска бандата през 1977 година в края на турнето на бандата в подкрепа на петия им албум „Hotel California“.

Ключови думи: