преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Съли Ърна с обръщение към феновете си в България

Той заяви, че е много развълнуван да се завърне в София на 26 септември

Публикувано на 04 Юли 2017
Съли Ърна с обръщение към феновете си в България

Съли Ърна, фронтмен на култовата американска група Godsmack, идва за концерт в София на 26 септември в зала „Арена Армеец“, а събитието ще отбележи единадесетия рожден ден на Z-Rock! Събитието се организира от една от „Кантус Фирмус“ АД - една от водещите концертни агенции в България.

Феновете на Съли веднага започнаха да изкупуват билетите, а Елена Розберг даде сигнал за това на своя прочут приятел, който пък излезе със специално видео обръщение към българските си почитатели.

Видеото можете да видите по-долу, а ето какво каза Съли Ърна:

„Какво става, хора! Тук е Съли, който е в слънчев Лос Анджелис, Калифорния. В момента работя по новия албум на Godsmack и се готвя за предстоящото соло турне в Европа. Затова искам да се обърна към вас. Дес, добър приятел от България, и Елена от Z-Rock ми изпратиха съобщение, в което се казва, че изглежда всички в София са много развълнувани от предстоящия концерт на 26 септември. И вие, хора, толкова агресивно купувате билети, че сте счупили сайта. Така че, браво на вас, продължавайте с добрата работа, разпространявайте вестта.

Искам да се обърна към всички градове, които ми предстои да посетя, така че ще пускам още видеа. Но сега свалям шапка на София, България! Много се вълнувам, че ще дойда там и ще направя второ шоу. Надявам се, че ще видя всички там. Ще бъде голямо! Не го пропускайте!“

Съли Ърна и неговата група в София на 26 септември! Да отпразнуваме заедно единадесетият рожден ден на Z-Rock!

Билетите се продават онлайн на ticketsbg.com и в мрежата на Eventim. 

Ключови думи: