преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Свилен Ноев, вокалистът на Остава, представя самостоятелния си албум на 17 октомври

Вече можем да чуем първия сингъл – „Different“

Публикувано на 03 Октомври 2018
Свилен Ноев, вокалистът на Остава, представя самостоятелния си албум на 17 октомври

Вокалистът на група Остава Свилен Ноев представя своя първи самостоятелен албум „Different“ с концерт на 17 октомври в столичния клуб "Терминал 1".

Първата песен от предстоящото издание се появи в ефира преди няколко месеца и носи името „Beautiful“. Сега Свиен Ноев представи и първото официално видео към заглавната песен „Different“, което можете да видите по-долу.

Автор на видеото е съпругата на изпълнителя Невена Спасова, а оператори са Ангел и Кристиян Спасови. Заснет е на морския бряг и в него участват актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева, Вики Величкова от група "Мастило", Диана Алексиева и други близки приятели на певеца.

Идеята за самостоятелния проект идва от желанието на вокалиста да продължава да твори и реализира идеите си, които са далеч от стила на "Остава", защото имат различно настроение, допълват от екипа на музиканта.

„Мисълта да правя нови песни, на които детето ми да танцува, е едно от нещата, които ме вдъхновиха да стартирам солов проект. А и всяко ново начало е много вълнуващо и пълно с изненади", казва той.

Дебютният компактдиск включва шест песни, от които пет са на английски език. Автор на музиката и текстовете е Свилен Ноев, а в аранжимента и записите им участват още барабанистът на "Остава" Даниел Петров и бившият продуцент на Gravity Co Георги Станев. Гост музиканти са още Краси Тодоров (D2, Jeremy?), Михаил Шишков, Михаела Филева и Иво Чалъков ("Gravity Co.").

Албумът се издава и разпространява в търговската мрежа на "Монте Мюзик", но може да бъде намерен и онлайн в iTunes и Spotify.

Билети за концерта на 17 октомври от 22 ч. се продават предварително в мрежата на "Ивентим" на цена 10 лв.. В деня на събитието входът ще е 12 лв. Там албумът „Different“ ще се продава на промоционална цена.

Ключови думи: