преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Светльо & The Legends се завръщат

   След доста дълго затишие Светльо хиподилски и легендите се събират, за да посвирят с Шеки и Bloodyrain-ите в клуб "Blue Box".

Публикувано на 07 Март 2010
Светльо & The Legends се завръщат
   След доста дълго затишие Светльо хиподилски и легендите се събират, за да посвирят с Шеки и Bloodyrain-ите в клуб "Blue Box". Голямата дата е 12-ти март, а часът - 20:00. Билетите са в продажба в мрежите на Eventim.bg и Ticketstream.bg. Светльо & The Legends свириха за последно на фестивала Spirit of Burgas, а в София не са се появявали на сцена от почти година. Ето какво има да ви каже и самият Светльо Витков по темата:

   ,,На 12 март, петък, малко преди събота, но не по- късно, ще се състои събитие, тип Концерт. Един вид музика. Светльо & The Legends и Sheky & The Blood Rain. Светльовите легенди не са свирили от минало лято, където знаехте какво направихме! Поне аз знам! Шековци ще подгреят с як метъл и задни части."

   Клуб "Blue Box" се намира в сградата на бившето кино ,,Освобождение" - бул. ,,Мария Луиза" 106. Не си и помисляйте да пропускате, защото следващият път може и да не е скоро.
Ключови думи: