преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Surmata Harry Coptor Mix и Сепуко 6 на живо в Строежа на 2 март!

    Surmata Harry Coptor Mix и Сепуко 6 ще направят общ концерт на 2-ри Март (идния понеделник) в клуб "Строежа".

Публикувано на 24 Февруари 2009
Surmata Harry Coptor Mix и Сепуко 6 на живо в Строежа на 2 март!
    Surmata Harry Coptor Mix и Сепуко 6 ще направят общ концерт на 2-ри Март (идния понеделник) в клуб "Строежа". Втората група вече има едно участие на същата сцена в Credit To The Nation Live 5, докато Сърмата Хари до момента се е изявявал само като гост с The Pomorians. Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Ticketstream.bg на предварителна продажба на цена от 8 лв. и 12 лв. в деня на събитието!
   
      Surmata Harry Coptor Mix е производен проект на музиканти от групата Шкода, станали хит за меломаните в началото на десетилетието. Шкода направиха екслузивен реюниън през Декмври 2008-ма, когато направиха общ концерт с титаните Cherry Poppin' Daddies. Предизвиканият висок интерес у публиката напълно затвърждава позицията на музикантите като една от най-предпочитаните лайв групи у нас. В тази си формация пък, те бяха сред хедлайнерите на Music Space Stage на Spirit Of Burgas.

      Сепуко 6 също са вече достатъчно позната и утвърдена на българската сцена група. Те са сред включените и в двете концептуални компилации Playlist и Credit To The Nation. Сред най-популярните им сингли са "Душкомфорт", "Сублимация", "4ао!", "Де Ниро е друг". През 2008-ма те предстнавиха своя втори официален релийз под формата на EP, а в момента работят по следващ албум.

     И двете музикални формации правят редки клубни концерти, като предстоящия съвместен в клуб Строежа ще бъде първи за годината за Surmata Harry Coptor Mix и втори за Сепуко 6!

     Ден по-рано, на 1-ви Март, Строежа приема англичаните Sonic Boom Six плюс българските групи Kozza Mostra и БГ3. Билети за този концерт все още могат да бъдат открити в мрежата на Ticketstream.bg!
 
Ключови думи: