преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Суперпроект на световноизвестни музиканти пристига за концерт в София

Групата Hail! включва Крис Адлер, Стийв „Зетро“ Соуза, Фил Демел и Джеймс ЛоМенцо

Публикувано на 12 Август 2019
Суперпроект на световноизвестни музиканти пристига за концерт в София

„Върнахме се!" заява Джеймс ЛоМенцо, докато представя официално най-новия състав на супер групата Hail!. „Винаги се стремим да създаваме уникално преживяване за всички наши фенове по целия свят и най-новият състав на HAIL за това турне включва Крис Адлер, Стийв „Зетро“ Соуза, Фил Демел, както и мен – Джеймс ЛоМенцо.

Фил Демел, който свири с HAIL! през 2010-а, казва: „Толкова съм надъхан да свиря с братята си Зет, Крис и Джеймс в HAIL! и да представим нашата запазена марка метъл безумие пред лудите глави в чужбина. Дръжте се, маниаци, ще бъде убийствено!!!“

„Много се вълнувам, че ще посетим някои места, на които никога не съм свирил, за да куфеем с толкова лоялни метъл фенове. За мен е чест да бъда заобиколен от музиканти като Фил Демел, Крис Адлер и Джеймс. HAIL!!! До всички, които ще дойдат на тази метъл касапница: Затегнете предпазните колани! Животът ви никога няма да бъде същият!“ – възкликва Zetro.

Крис Адлер се съгласява: „С нетърпение очаквам да се срещна с феновете и да посетим толкова много места встрани от утъпканата пътека и се вълнувам, че ще го направя с трима от най-готините и земни момчета, които съм срещал в кариерата си. HAIL!"

Датата на концерта е 20-и октомври, мястото е клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8). Билети на предварителна продажба можете да закупите от eTicketsMall. Първите 20 броя билета са на промоционална цена от 34 лв., а след това ще са по 43 лв. Капацитетът на клуба е ограничен до 220 души, така че препоръчваме своевременно закупуване на билети. В деня на събитието, при останали такива, билети ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

Ключови думи: