преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Superhiks от Македония идват в Строежа!

   Една от водещите групи на Македония в последно време - Суперхикс - потвърди второто си гостуване в България, отново по покана на Строежа.

Публикувано на 19 Май 2009
Superhiks от Македония идват в Строежа!
   Една от водещите групи на Македония в последно време - Суперхикс - потвърди второто си гостуване в България, отново по покана на Строежа. Концертът е организиран съвместно с новия клуб The Box, който се намира на "Стамболийски" 41 в София, и където ще се проведе събитието. Клубът е създаден основно с цел да даде нов терен за свирене на живо в София. Капацитетът му е 300 души, каквото ще бъде ограничението на пуснатите в продажба билети. Дата е 8-ми Юни.  

    Суперхикс са избирани три пъти за "Най-добра македонска група" и са свирили с имена като Manu Chao, Fun Lovin Criminals, Fishbone, Tito and Tarantula, Henry Rollins, H-Blocks, The Roots. Музикантите са представяни предимно като ска-изпълнители, но в звука им ще открием и реге, балкански ритми и дори праволинеен рок.

    Допреди няколко месеца бандата не беше посещавала България. Което е странно, имайки предвид малкото разстояние, което ни дели.

Ключови думи: