преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Строежа празнува 16-годишнина тази събота!

Култовият клуб отбелязва рождения си ден с парти в събота и Sunday Art Report в неделя

Публикувано на 08 Март 2013
Строежа празнува 16-годишнина тази събота!

Един от най-старите действащи клубове в България - Строежа, ще посрещне своята 16-годишнина на 9 март, тази събота. По традиция Строежа отново ще събере приятелите на алтернативния саунд, който е основна музикална линия на клуба.

Официалната дата на създаването му е 10 март 1997 г., като през целия този период мястото се радва на стабилен интерес и непроменена концепция. В съботната вечер зад пулта ще застанат част от бившите ди джеи, които за всичките 16 години са точно 10 на брой.

От страна на Строежа месец март е с особено наситена програма - в афиша на клуба впечатление правят разнообразни имена като тези на Panican Whyasker, Ревю, Сепуко 6, Soundprophet, Джанго Зе, Оркестър Карандила, Уикеда, Brazz Villidj, Сърмата Хари, Митко Таралежков, Bggz Rubbit, Seattle Night 28, Morphine Tribute, ХаХаХа Импро Театър, Classic Britpop Party със Shakermaker, Реге вечер с Lazy Face, Swing Night с The Smugglers Collective, както и събития от сорта на студентски куизове и изложби, и една външна продукция - двата поредни концерта на Dubioza Kolektiv в *Mixtape 5*.

На самия 10 март в Строежа ще се проведе двадесет и петото издание на Sunday Art Report с участието на Оркестър Карандила, Джанго Зе и ХаХаХа Импро Театър.

Ключови думи: