преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stratovarius си избраха и Winter's Verge за съпорт!

  Кипърски и финландски метъл покоряват София.

Публикувано на 30 Ноември 2009
Stratovarius си избраха и Winter's Verge за съпорт!
  Кипърски и финландски метъл покоряват София. Промо-билетите за концерта свършиха.

   Кипърската пауър метъл банда - Winter's Verge се присъединява към финландците Stratovarius и Tracedawn в София - на 24-ти януари 2010г. Докато Tracedawn са съпорт в цялото турне на легендите от Stratovarius, то Winter's Verge ще се включат само за няколко от датите, сред които е и концерта в зала "Христо Ботев". Организаторите от Лауд Консертс /Loud Concerts/ уточняват, че вече се продават билети само на цена от 30 лв, след като тези с промоционална цена се изчерпаха напълно. В деня на концерта цената за билет ще бъде 35 лв. Местата, на които се предлагат са: ексклузивно в мрежата на Тicketstream.bg и в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange center и в Билетен център в НДК.

    Младата метъл банда Winter's Verge идва от Кипър, а името й музикантите обясняват с чувството и настроението, което всеки човек усеща в този период. Освен това в Кипър никога няма истинска зима, което кара хората от острова да я очакват с особено желание.

   Още с излизането на първият им албум "Another Life ... Another End" (2006) те предизвикват интересът към себе си, a с появата на "Eternal Damnation " се налагат и като една от най-силните пауър метъл банди в Кипър. У нас ще представят най-новия си албум, който предстои да се появи на пазара през януари, а предизвикателството да са съпорт точно на Stratovarius ще се окаже сбъдната мечта за младите музиканти. Всеки от тях е фен на Dream Theater, Iron Maiden, Sonata Arctica, Helloween, Kamelot, Rage или класическа музика, но почетното място сред всички тях е отредено именно на финландските легенди. Младите музиканти са изключително щастливи от факта, че ще стъпят на една сцена с идолите си от Stratovarius и Tracedawn в София. 
Ключови думи: