преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stratovarius пристигат в София с две съпорт банди

   С два автобуса, оборудвани с всякакви удобства за дълъг път, пристигат у нас финландските метъл величия - Stratovarius.

Публикувано на 14 Януари 2010
Stratovarius пристигат в София с две съпорт банди
   С два автобуса, оборудвани с всякакви удобства за дълъг път, пристигат у нас финландските метъл величия - Stratovarius. С тях пътуват и бандите Tracedawn и Winter's Verge, които ще открият метъл празника в зала "Христо Ботев" на 24-ти януари. Музикантите носят собствено оборудване и инструменти, а екипът, който пристига в София ще наброява общо 30 души.

   Организаторите от Лауд Консертс (Loud Concerts) съобщават, че входовете на залата ще бъдат отворени след 18ч, а началото на събитието е в 20ч. В момента билетите за концерта на Stratovarius са с цена 30 лв и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Ticketstream.bg, в магазините на Office1Superstore, M-Tel, Orange center и в Билетен център в НДК. В деня на концерта ще се продават по 35лв.

   Stratovarius потвърдиха, че ще се срещнат с десет свои фена, минути преди да стъпят на сцената. По време на престоя си у нас, финландските метъли са поръчали от организаторите големи количества вода - минерална и газирана. Пожелали са да опитат и българска бира.
Ключови думи: