преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stone Temple Pilots търсят нов вокалист

Честър Бенингтън напусна бандата преди три месеца

Публикувано на 07 Февруари 2016
Stone Temple Pilots търсят нов вокалист

Stone Temple Pilots обявиха, че търсят нов вокалист. Това става два месеца след смъртта на оригиналния фронтмен Скот Уейлънд, а последният вокалист на групата – Честър Бенингтън – напусна преди три месеца.

„2016-та отбелязва нова година за Stone Temple Pilots…Една година на надежда, оптимизъм и най-вече – на нова музика! Невероятно горди сме от това, което споделихме с вас през годините. Музика, музика, музика. Много искаме да продължим с това, но ще ни е нужна малко помощ от ваша страна.

Както знаете, преди ненавременната смърт на нашия брат по оръжие – Скот – ние работихме с несравнимия Честър Бенингтън. Сигурно знаете, обаче, също, че Честър оглавяваше две големи групи, а това е твърде много за един човек, така че ще трябва да отворим нова глава заедно. Тук идвате Вие…

Официално обявяваме, че търсим нов вокалист за Stone Temple Pilots. Вече се чухме с много талантливи хора, но искаме да направим тази възможност достъпна за много хора.

Ако мислите, че имате това, което е нужно, за да оглавите бандата, да правите записи с нея, да ходите на турнета, очакваме включването Ви. Никой никога няма да „замени“ Скот, това никога не е била целта. Целта е Stone Temple Pilots да продължат напред, да еволюират, да правим това, което правим…да правим музика! Очакваме срещата ни.

С любов,

Робърт, Ерик, Дийн“

Тези, които смятат, че могат да оглавят Stone Temple Pilots, могат да представят своите демо записи и друга информация тук. Успех!

Ключови думи: