преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stone Temple Pilots с музикален трибют към Скот Уейлънд

Бившият вокалист на бандата беше открит мъртъв в тур автобуса си на 3 декември

Публикувано на 22 Декември 2015
Stone Temple Pilots с музикален трибют към Скот Уейлънд

Stone Temple Pilots споделиха свой музикален трибют към бившия си вокалист Скот Уейлънд, който беше открит мъртъв в тур автобуса си на 3 декември.

Бандата пусна видео от студиото, докато обсъжда таланта на Уейлънд, а за фон върви „Atlanta” – последен трак от албума „No. 4” от 1999 година.

„Дийн, Ерик и аз искахме да почетем Скот. Решихме, че най-добрият начин да го направим е музикално”, сподели басистът Робърт ДеЛео. „Избрахме тази песен, защото чувстваме, че тя представя един от моментите в нашата кариера, когато Скот беше наистина на върха.

С този трак искаме да споделим същото чувство и енергия, които всеки един от нас имаше, докато записвахме. Четиримата, в една стая, улавяйки един момент от времето на касета. Насладете се на тази песен и на дълбочината на това брилянтно изпълнение от Скот.

Заедно, нека почетем Скот... Memories of Candles and Incense. Слушайки тези парчета, ни се разкрива красотата на мелодичния и лирическия талант на Скот. Това е един от многото музикални моменти, които ние сме споделили заедно. Така искаме да го запомним”.

Трибют видеото „Memories of Candles and Incense” можете да видите тук: 

Ключови думи: