преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stone Temple Pilots и Честър Бенингтън се разделиха приятелски

Бившият вокалист на бандата Скот Уейлънд обяви новината още през уикенда

Публикувано на 09 Ноември 2015
Stone Temple Pilots и Честър Бенингтън се разделиха приятелски

Stone Temple Pilots и Честър Бенингтън вече са се разделили. Това потвърдиха в отделни изявления и вокалистът, и бандата. Новината съобщи изненадващо през уикенда бившият вокалист на групата Скот Уейлънд.

Бенингтън разделяше времето си между Stone Temple Pilots и Linkin Park от 2013 година, но сега се оказа, че този „триъгълник” няма да е от дълготрайните.

Ето и част от съобщението на Честър Бенингтън:

„Последните няколко години бяха невероятно преживяване. Аз работих и свирих с една от най-големите рок банди на нашето поколение, която имаше огромно влияние върху мен, докато израствах. С нуждата от време, която Stone Temple Pilots изисква, в допълнение с Linkin Park, както и нуждата от моето семейство, едно от нещата винаги остава без достатъчно внимание...

За да съм честен към останалите от Linkin Park, към себе си и семейството си, ще се съсредоточа само върху Linkin Park, за да мога да допринасям на 100%. Беше невероятно, че една мечта се сбъдна...”

Stone Temple Pilots обявиха, че са имали тестове с други вокалисти в последните два месеца.

Членовете на групата добавиха, че са се наслаждавали на времето заедно с Честър, не само на професионално, но и на лично ниво. „За съжаление стана ясно, че графиците и времето работят срещу нас”, обяви бандата. 

Ключови думи: