преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Stone Sour представиха демо версия към „Get Inside“ или „песента, с която започна всичко“

Оригиналът на парчето е първата песен от дебютния албум на групата

Публикувано на 02 Януари 2020
Stone Sour представиха демо версия към „Get Inside“ или „песента, с която започна всичко“

Stone Sour представиха демо версията към парчето „Get Inside“, която можете да чуете по-долу. Това е „песента, с която започна всичко“ за бандата. Оригиналът на парчето е откриващ трак към дебютния албум на Stone Sour, който се появи през 2002-а година.

Китаристът Джош Ранд, който ни обеща поредица демо версии, лайв изпълнения и други бонус материали през цялата 2020-а1 сподели за феновете на групата как е започнало всичко.

„1 януари 2000-а година. Първият ден от новото хилядолетие. Предстоеше ни концерт у дома със Slipknot, а Кори и аз седяхме в къщата на баба Телма и докато чакахме да стане време за концерта, си пускахме музика, по която всеки от нас е работил поотделно. Това бяха песни, които сме писали извън Slipknot. След като ги чухме всичките, взехме решение да ги запишем в SR Studios в Де Мойн. Тези сесии се случиха на следващата година…

Повечето песни от тези сесии се озоваха в първия албум на Stone Sour. Целта беше да нямаме музикални ограничения, да свирим каквото искаме, без значение какво ще помислят хората.

Ето я първата версия на „Get Inside“, песента, с която започна всичко“, написа Ранд.

Ключови думи: